etiopigen  
  Forside  
  Tours  
  Top10  
  Afrika  
  Asien  
  Mellemøsten  
  Oceanien  
  Sydamerika  
  Nordamerika  
  Antarktis  
  Europa  
  Artikler  
  Referencer  
  Foredrag  
  Privat&News  

  1. Hotel Shreenath Palace, Jaisalmer, Indien
  Fotos af hotellet og området Et hotel man troede kun eksisterede i fantasien. Beliggende i det eventyrlige fort i Jaisalmer, hvor det vrimler med velbevarede og -konserverede gamle huse og 'havelier'. En haveli er maharajaernes gamle palads, der ligesom de øvrige bygninger i fortet er opført i gyldne sandsten. Dette gamle palads er nu ombygget til hotel med kun 5 værelser hvoraf kun 3 var i brug da vi var der. Hotellet drives af Omjee og hans familie, der er efterkommere af en af Jaisalmers tidligere statsministre. Hotellet er over 200 år gammelt og bygget da Jaisalmer var en af de vigtigste byer på kamelruten mellem Indien og Centralasien. Vores værelse lignede noget fra 1001 nats eventyr med fritstående søjler, 5 balkoner og udskårne ornamenter i sandsten og træ. Fra værelset og hotellets tag er der en prima udsigt over byens berømte Jain-templer.
  Pris for dobbeltværelse: Dkk 60,-
  Faciliteter: Herskabsværelse med 5 balkoner. Bad og toilet i gården. Omjees mor og søn sover ved hoveddøren, og lukker folk ind der har været på toilettet eller ankommer sent.
  Muligheder i området: Kamel-safari, fort- og tempel udflugt.
  FOTOS AF HOTELLET OG OMRÅDET/ØVRIGE FOTOS FRA INDIEN

  2. Hostal Ambos Mundos, Barcelona, Spanien
  Fotos af hotellet og området Måske et af Europas bedste hoteller til prisen. Superb beliggenhed på Placa Reial som er en mægtig hyggelig plads tæt ved Ramblaen. Vores værelse havde balkon med udsigt over pladsen, hvor der er alskens optræden og akrobatik, samt hyggelige restauranter og barer. Nydelige, rene, lyse værelser med bad og toilet en-suite.
  Pris for dobbeltværelse: Dkk 200,-
  Faciliteter: Balkon, bad og toilet.
  Muligheder i området: Nou Camp, Picasso-musseet, Barri Gottic, La Sagrada Familia
  FOTOS AF HOTELLET OG OMRÅDET/ØVRIGE FOTOS FRA BARCELONA

  3. YHA Hostel, Foz de Iguazu, Brasilien
  Fotos af hotellet og området Mit favorit-hotel i Sydamerika. Ikke fordi værelserne som er sovesale eller camping er værd at skrive hjem om - men konceptet holder. En fantastisk swimming-pool og bar. En fodboldbane med bander hvor man kan spille mod de unge brasilianere der arbejder i området. Og fælles-spisning i spisesalen for et beskedent beløb. Hotelejeren er 40, hans kæreste er 20, han er enormt hjælpsom og står gerne op midt om natten for at køre fulde folk hjem fra byen i hostellet rugbrøds-taxa.
  Pris for 1 person i sovesal: Dkk 40,-
  Faciliteter: Swimming Pool, Bar med 600 ml øl for 8 kr og herlige burgere, delt bad og toilet.
  Muligheder i området: Iguazu-vandfaldene, bird park, Itapu dæmning
  FOTOS AF HOTELLET OG OMRÅDET/ØVRIGE FOTOS FRA BRASILIEN

  4. Hostal España, Lima, Peru
  Fotos af hotellet og området Supercentralt byhotel midt i Limas centrale kolonikvarter. Hotellet er bygget i gammel kolonistil og renoveret og udsmykket af ejeren som er kunstner. Alle rummene er forskellige og udsmykket med kunst, udskårne trædøre og malet i muntre farver. Stedet er vanvittigt populært blandt backpackere. Caféen på tagterassen er et godt sted at møde andre rejsende eller beundre den lille hjemmelavede tropiske zoo hvor kæmpeskildpadder går rundt mellem bordene.
  Pris for 1 person i sovesal: Dkk 20,-
  Faciliteter: Tagterasse med café, skildpadder og papegøje, internet, delt bad og toilet.
  Muligheder i området: Lima by day and night.
  FOTOS AF HOTELLET OG OMRÅDET/ØVRIGE FOTOS FRA PERU

  5. Mvuu Camp, Liwonde National Park, Malawi
  Fotos af hotellet og området

En herlig safari-camp i Malawis bedste nationalpark. Luxeriøst indrettet og bygget af store mægder træ ligger denne Safari Camp ved Shire floden midt i nationalparken. Fra restauranten er der udsigt ud over floden, så man kan sidde og gnaske æg og bacon mens man glor på de mange flodheste og krokodiller der lever i floden.
Bådsafarien er fantastisk og en super måde at komme meget tæt på dyrene. Luxus safari-teltene er lækre møblerede telte. Prisniveauet for kost og logi ligger langt under nationlaparkerne i Kenya og Tanzania. Til gengæld er hverken gå-safarien eller 4-hjulstrækker safarien værd at skrive hjem om.

  Pris for 2 personer i safaritelt: Dkk 200,-
  Faciliteter: Hytter, luxus-safari-telte eller kuppeltelte, restaurant med superb udsigt over floden med masser af dyr.
  Muligheder i området: Boat-safari, game-safari, walking-safari
  FOTOS AF HOTELLET OG OMRÅDET/ØVRIGE FOTOS FRA MALAWI

  6. Golden Express Hotel, Nyaung U, Bagan, Burma
  Fotos af hotellet og området

En af sydøstasiens mange hotel-perler. Pænt og lukseriøst til næsten ingen penge. Super rent, lækker swimming-pool, søde og hjælpsomme ansatte, store værelser med TV, og en beliggenhed meget tæt på Bagans utrolige tempelkompleks. Et perfekt sted at flade ud efter 2 dages tempel udflugt på lejede cykler i det flere kilometer store tempelområde.

  Pris for 2 personer i dobbeltværelse: Dkk 150,-
  Faciliteter: Swimmingpool, TV, Telefon, bad og toilet, morgenmad.
  Muligheder i området: Tempel udforskning på cykel eller til fods
  FOTOS AF HOTELLET OG OMRÅDET/ØVRIGE FOTOS FRA BURMA

  7.Queens Hotel, Kandy, Sri Lanka
  Fotos af hotellet og området

Byens bedste hotel med byens bedste beliggenhed ved Kandy Lake og Temple of the Tooth. Stedet emmer i den grad af gammelt engelsk kolonistyre med en stemning af earl grey tea, butler og canterbury ghost. Da vi var der var hele den ene fløj restatureret og top-moderne. Vi boede i den gamle fløj med tonsvis af lange kryptiske gange med højt til loftet og kæmpe værelser der så ud som de gjorde dengang engelske statsmænd ofte benyttede hotellet. Vi sov i tårnværelset hvor Queen Elizabeth II engang har boet.

  Pris for 2 personer i tårnværelse: Dkk 150,-
  Faciliteter: Swimming-pool, enorme værelser med anitkke møbler, have, restauranter mv
  Muligheder i området: ture i Hill Country bl.a til Sigirya.
  FOTOS AF HOTELLET OG OMRÅDET/ØVRIGE FOTOS FRA SRI LANKA

© 2002-2005 Jakob Øster